onsdag 17 april 2013

Under Ytan... kan jag va mig själv

En första snabbtitt på nivå B2

Efter att fängelset sedan länge blivit abrupt övergivet och Under stått övergiven i många år. Damien Falk och hans sällskap begav sig ner i underjorden och förde ord med sig att de funnit en ny sektion som tidigare enligt ritningarna inte fanns med. Inte naturliga grottformationer utan de nämnde något mer om att varelser - ej mänskliga - hade grävt ut ett komplicerat tunnelsystem - inte nödvändigtvis med hackor.


Likfoting
Vad som än dolde sig där så måste det ha varit delaktigt i vad som hände Ramor och hans män...

Damien Falk är legendarisk när det kommer till Grottkrypande i Under och hans kunskaper om denna underjord är enorm. Synd bara att han aldrig kom tillbaka från sin sista expedition. De skulle kolla vidare på en mystisk stuga i en stor grottsal enligt utsago... En stillsam liten stuga med tak av halm med endast en ranglig bro över ett stup mot djupet...
Titt på B2
B2 är annorlunda från A1 och B1 dels genom att det är skapat av någonting annat än människan. Mer labyrintiska grottgångar som smalnar av, olika höjdskillnader och mystiska dofter och faror. Det krävs troligtvis att man planerar lite annorlunda och möjligen för kartritandet mer noggrant då varje krök ser någorlunda ut som kröken innan. Om man skall tro på grottforskarnas (old school dungeon lore) tes så torde faran i B2 vara snäppet värre än B1 då det är längre ifrån ingången. ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar