lördag 13 april 2013

Under nivå a och b

-:Under :-

Här är en liten första titt på de två första nivåerna av Under. De är inte hundra spikade såklart och kan komma att ändras under tidens gång och inför äventyr. Dessa nivåer bär spår av andra kulturer men är främst byggda av mänsklig hand. I dess djup så har man annars hört om Alvkonungens grav, Dvärgars befästtningar och vättars konung och demoners hantlangare...

Nivå A 

En titt på nivå A
Den mest befolkade delen av Under. För närvarande så har ett litet kompani från den brinnande facklans orden slagit sig ner här. Denna Orden som svurit att hålla Unders mörker stången. De välkomnar alla som är villiga att bekämpa ondskan och enstaka unga rekryter är också kända att slå sig samman med värdiga grupper hjältar och äventyrare.

En titt på nivå B
Enstaka köpmän brukar slå upp sina stånd vid grottingången och vid kallare årstider till och med inne i Entrehallen och de första rummen. Annars finner man de flesta köpmännen i Gråbro en bit ifrån Under.

Grottkorridoren var förr trafikerad av de många fångar som fördes ner till fängelset på våning B.

Nivå B 

 Fängelset som i dagsläget inte är i någon större användning (så vitt man vet). Där vittnas om många grymheter och stanken från de döda kan fortfarande känna vittringen av på varma dagar.

Ifrån håligheten A18/B29  kan man ibland höra kusliga ljud som vittnar om de hemskheter som döljer sig djupare ner i Under...